Źródło danych: zakłady mięsne

Przetwórstwo Mięsne Teresa Prymus

Szeroka 60, 97-200
Tomaszów Mazowiecki, województwo łódzkie
Tel. 447244771 Tel2: 607081594

Akceptujemy następujące formy płatności:

gotówka, przelew

Profile działalności gospodarczej:

sprzedaż detaliczna, sprzedaż hurtowa, działalność produkcyjna, działalność handlowa, działalność usługowa

Otwarte w godzinach:

  • Poniedziałek - Piątek: Pn-Pt: 5-12,
  • Soboty: Sob:5-12,
  • Niedziele: Nd: 5-12

Opis:

Przetwórstwo Mięsne Prymus wytwarza wędliny tradycyjne oraz staropolskie, a także prowadzi sprzedaż surowego, świeżego mięsa wieprzowego i wołowego.

Kategorie:

  • » Mięso i wędliny

Opinie

Niestety dotychczas żaden klient firmy nie zdecydował się wyrazić swojej opinii. Namawiamy do wystawienia oceny.

Mapa google

mapa

Losowe firmy:

Sypień 8, 99-416
Nieborów, województwo łódzkie
Opis firmy: PHU "CZARUŚ" Marcin Majchrzak prowadzi Zakład Masarski w Łowicz, ul.Chełmońskiego 85. Zajmuje się sprzedażą mięsa wieprzowego,wołowego i cielęcego. Produkuję naturalne produkty z mięsa: -(...)
Batalionów Chłopskich 9, 99-400
Łowicz, województwo łódzkie
Opis firmy: FOODTRADE Dawid Piorun to dynamicznie rozwijająca się firma, która powstała w sierpniu 2011 roku, ale pracownicy działają w branży od kilkunastu lat.
6, 26-332
Dąbrowa, województwo łódzkie
Opis firmy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Nowakowski” powstał w 1995 roku, w jednej z małych miejscowości powiatu opoczyńskiego, jako rodzinna firma, której właścicielami są Jolanta i Grzegorz Nowakowscy.